Cautare

11002 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul constanta" (3.13 secunde)
In urma sanctiunilor aplicate de la inceputul acestui an, inspectorii din cadrul Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorilor (IRPC) Constanta au reusit sa "smulga" din buzunarele agentilor economici care nu au respectat legea o suma aproximativa de 705.950 de lei. ... Braila, Constanta si Tulcea.
"Ziua Portului Constanta", eveniment organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC).
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
PD Constanta este acea organizatie pe care toata lumea vrea sa o conduca. ... Mai ales ca Partidul Democrat Constanta chiar nu isi permite sa aiba asemenea probleme. PD Constanta trebuie sa-si rezolve relatia cu partenerul de Alianta, cu PNL.
In judetul Constanta functioneaza trei microrafinarii pentru obtinerea combustibililor usori si a fractiilor de benzina si motorina cu cifra octanica;
Trenuri din si spre Constanta, anulate Astfel, in zilele de 6 si 7 februarie, trenul IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord - Constanta si retur a fost anulat.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Si in perioada 2008-2010 vor continua actiunile de sprijinire a agriculturii romanesti, in acest sens fiind elaborat Programul National Apicol (PNA), care are alocat de la bugetul national suma de 6.717.150 de lei, iar cofinantarea din partea Uniunii Europene este de 1.985.267 de euro.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Noul prefect al judetului nostru este, prin ordonanta Guvernului Tariceanu, liberalul Danut Culetu, pana deunazi reprezentant al Aliantei in Consiliul Judetean Constanta. De asemenea, Danut Culetu este directorul ING Bank Constanta, de unde acesta va trebui sa demisioneze, in conditiile noii functii.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Cine conduce judetul Constanta? Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Cine conduce judetul Constanta? Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
google-analytics.com